tiistai 26. tammikuuta 2010

Muovipussipussi

Olipas hassu sana...
Muovipussipussi... vai kassi... pussukka?
No kuitenkin. Hannelen blogista sain idean tyhjentää siivouskomeron hyllyn muovipusseista ja tehdä niille oman pussukan. Materiaalina käytin vanhaa lakanaa.
samalla sain lisätilaa kokonaisen hyllyn verran pikkuiseen siivouskomeroon.


Samalla kokeilin kankaan koristelua vanhalla virkatulla pitsillä. Hyvä kokeilunkohde, kun pussukka jää siivouskomeroon roikkumaan.

Alas tein kujan kuminauhaa varten, josta on sitten helppo kiskaista muovipussi pois.


Ja aina niin rohkaiseva mieheni tokaisi lopputuloksesta ''Näyttää ihan makuupussilta''
No, kieltämättä... :)


Joten olkoompa tämä kyhäelmä nyt sitten muovipussimakuupussi!
Mutta toimii.

Ja lopuksi viel tarttui mukaan haaste, johon oon törmänny muutamissa blogeissa, eli mitä sulla on päälläsi. Sukkikset, uudet lempparisukat, vilukissan kirpparilta löytämä bolero ja harmaa mekko/tunika.


Tein harmaan mekkotunikan ku ootin Ronjaa. Loppupeleissä on vain kyse muutamista kuukausista ison mahan kans (vaikka tuntui ikuisuudelta!) joten päätin, että vaatteita on voitava käyttää muulloinkin.
Nyt tää on ihanan rento, kiristämätön mekko... tai tunika... en osaa päättää...

9 kommenttia:

  1. Muovipussipiilo, sille on varmaan monta nimitystä. On se kyl hienoo ku osaa itse tehdä vaatteita. Nuo sukat on ihanat. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo onki hyvä idea, muovipussimakuupussi ;) Tarvetta sellasella olis meilläki. Ihanat sukat sulla jalassa ja muutenki kiva kotiasu.
    terkkuja, Tiina

    VastaaPoista
  3. Juuri tässä yksi päivä otin sen kaapista pursuavan pussivuoren käsittelyyn.. tosin tungin vain muut pussit yhden sisään. Niitä on karsean paljon..

    Sulla on aivan iiiihanat vaatteet!!! Mulla on hyvin samantyylinen vaatetus kotona, tosin tuo mekko/tunika puuttuu.. eli hiippailen täällä sukkahousuissa, villasukissa ja paidassa. Aika usein päällä on myös vanha virttynyt villaliivi.. mutta tuollasen tunikan tai mekon tahtoisin, sillon vois hyvin olla näissä vetimissä eikä aina tartte hävetä kun joku tulee... =D

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä idea käyttä vanhoja pitsejä! Mullakin niitä pari laatikollista odottamassa ideaa.
    Heh, ite mietin, että kehtaisko ees ottaa ittestään kotiolokuvaa. Töissä joutuu tärkeilemään jakkupukusillaan, kotiminä on aikas erilainen :D
    Ihana tunika sulla muuten!

    VastaaPoista
  5. Heti vastavierailulla :)Pirteä blogi sulla, poikkean toistekkin!

    VastaaPoista
  6. voi!tosi sulonen muovipussumakuupussi!!!!!:)eihän tuota malta kaappiin piilottaa!!!ja ihana kotiasu!mä oon ainaki sitä mieltä,että nätit vaatteet kotioloissaki piristää sekä omaa että läheisten elämää;))

    VastaaPoista
  7. ja onko tuolla taustalle sellanen ihana cd-säilytys juttu??!?ne on ihquja...sellasesta aina haaveilen:)

    VastaaPoista
  8. Ihanasti koristelit pussukan pitseillä!! Mun pitäis tehä uus, hoksasin nimittäin että kannattais olla oma niille pienemmille muovipusseille :) Tosi kauniissa vaatteissa kuljeskelet, mulla on ihan tylsästi T-paita ja farkut...

    VastaaPoista
  9. Heissan naiset! Mukava lukee teidän kommentteja!
    Malla: Juu, on se semmonen cd-kaappi bensamittari. Mä näin sen lehdessä ja rakastuin heti. täytyi hakee kotiin... olis vaan saanu olla hieman isompi, mut ku tuota mallia ei saanu isompana...
    Hannele: Mietin kans, että pienille pusseille täytyis olla oma... ikävä ettiä niitä isojen joukosta.

    VastaaPoista