lauantai 7. syyskuuta 2013

Mysliä

Onko kukaan koskaan löytänyt kaupasta tavallista Mysliä ilman Rusinoita?


Mä en tykkää rusinoista Myslissä... enkä pullassa tai kakuissa.
Koska yleensä kaupan Mysli on ahdettu täyteen Rusinoita ja niitä ei jaksais nyppiä pois, ei auta, kun tehdä itse :)
Mutta miksi ihmeessä mä en oo kokeillu tätä aiemmin???
Myslin teko oli niin helppoa ja saa just semmosta kun haluaa.

Mun Mysliin tulee
2dl Isoja kaurahiutaleita
1dl Ruishiutaleita
1dl Leseitä
1dl Vehnärouhetta
1dl Auringonkukansiemeniä
1dl Pellavansiemeniä
1dl Mantelirouhetta
PALJON pähkinää, mieluiten Chasewpähkinää
Kuivattuja Karpaloita
Banaanilastuja
Nämä ripotellaan uunipellille leivinpaperin päälle karpaloita ja banaanilastuja lukuunottamatta, ne lisätään paahtamisen jälkeen...

1dl siirappia
1/2dl Oliiviöljyä
1/2dl vettä
Ripaus Vanilijasokeria
Siirappi, öljy ja vesi kiehautetaan ja maustetaan vanilijasokeirlla. Seos kaadetaan myslin päälle ja sekoitetaan
Mysliä paahdetaan 170 asteessa 20min ja paahtamisen aikana mysliä käännellään muutamia kertoja.
Myslin seuraksi aamun hijaisiin hetkiin sopii täydellisesti Vanilijakahvi... mmm... Harmi kun tuoksua ei voi lisätä postaukseen... :/


2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa herkulliselta mysliltä! Itte mettästin justiinsa vähän aika sitte mysliä, missä ei ois kauheesti ollu sokeria...rusinoita kyllä saa olla, mää tykkään :) Jonkun hyvän löysinkin, merkkiä en muista..pähkinöitä oli siinäki mukavasti. Oon ehkä vähän liian laiska tekeen itte :P

    VastaaPoista
  2. Rusinaton mysli ei taida ollakkaan tavismysliä... Ja joo, vähemmän sokeristakin on varmaan vähemmän...

    VastaaPoista