Mä innostuin tänään hemmottelemaan kultaani Fajitas illallisella. Ihan vaan siitä riemusta, että tänään oli niiiin ihanan keväinen päivä!
Bongasin uusimmasta Pirkka lehdestä Halloumifajitas reseptin ja ajattelin kokeilla miten onnistuu. Ja onnistuihan se. Oli tosi herkkua, nam!
Tässä viel resepti...
1 pkt HalloumiJuustoa
sipulia
paprika
kesäkurpitsa
Marinadi:
2 rkl öljyä
1 rkl limetinmehua
1 tl oreganoa
1/2 tl suolaa
ripaus chiliä
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria
Lisäksi:
Tortilloja
maustamatonta jogurttia
Salsadippiä
Viipaloi kuorittu sipuli, paprika ja kesäkurpitsa. Sekoita marinadin ainekset kulhossa, lisää kasvikset ja anna marinoitua 15-20min.
Vokkaa kasvikset marinadiliemineen kypsäksi, n. 5min. Ruskista juustoviipaleet tilkassa öljyä juuri ennen ruokailua. Lämmitä tortillat. Jokainen ruokailija voi täyttää tortillansa itse.
Ja kuten kuvasta näkyy, lisäsin ohjeeseen vielä hunajamarinoitua kanaa.
Bongasin uusimmasta Pirkka lehdestä Halloumifajitas reseptin ja ajattelin kokeilla miten onnistuu. Ja onnistuihan se. Oli tosi herkkua, nam!
Tässä viel resepti...
1 pkt HalloumiJuustoa
sipulia
paprika
kesäkurpitsa
Marinadi:
2 rkl öljyä
1 rkl limetinmehua
1 tl oreganoa
1/2 tl suolaa
ripaus chiliä
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria
Lisäksi:
Tortilloja
maustamatonta jogurttia
Salsadippiä
Viipaloi kuorittu sipuli, paprika ja kesäkurpitsa. Sekoita marinadin ainekset kulhossa, lisää kasvikset ja anna marinoitua 15-20min.
Vokkaa kasvikset marinadiliemineen kypsäksi, n. 5min. Ruskista juustoviipaleet tilkassa öljyä juuri ennen ruokailua. Lämmitä tortillat. Jokainen ruokailija voi täyttää tortillansa itse.
Ja kuten kuvasta näkyy, lisäsin ohjeeseen vielä hunajamarinoitua kanaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti