keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesän lempparisalaatti

Löysin uuden herkun.

Granaattiomena.
Nam!!

Sopii loistavasti salaattin ja leivänpäälle
yhdessä toisen kummallisen lempparini kanssa...

...Avokadon.

Kanasalaatti:
Pohjalle salaattia
Päälle Paprikaa,
Tomaattia,
 Kurkkua,
Avokadoa,
Kanamunaa,
Granaattiomenaa,
Fetajuustoa,
Kanasuikaleita,
Lempparisalaatinkastiketta.
 
 
Kanasalaattiin en oo vielä koskaan kyllästyny :)
Nuo punaraitalautaset löytyi kirpparilta.
Ostin ne alunperin lättylautasiksi, kun ruokalautaset oli liian isoja
ja kahvilautaset liian pieniä. Nämä on siitä välistä :)
 

2 kommenttia:

  1. Pyörittelin ennen juhannusta granattiomenaa kaupassa mutta en uskaltanu ottaa kun en oikein tienny mihin sitä pistäis ja miten sitä käytetään (sisällys kuovitaan syötäväks?)...resepti kyllä kullostaa siltä että sitä on pakko kokeilla, kiitos siitä :)
    Kivat, raikkaat lautaset! Määkin just kannoin Fidalta kasan "kesälautasia" grillailuun...muttei ne noin kivoja ollu.

    VastaaPoista
  2. Joo, noi punaset siemenet syödään. Omenan avaamiseen mun mielestä helpoin tapa on painaa kevyt viilto, joka menee kuorenläpi pari milliä, ympäri omenan ja sitte käsin repiä puoliskat erilleen. Ihan vaan vinkiksi, kun mä pamautin ekan kerran omenan suoraan halki ja siemenistä valui mehua pöydälle aika lailla xD Siemenet on vähä niinku taskuissa, jotka aukee aika helposti käsin

    VastaaPoista