tiistai 5. huhtikuuta 2011

Valokuvahaaste

Tuula, Äite puuhailee-blogista, heitti mua hauskalla valokuvahaasteella.
Tässä haasteen idea:

1. avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi
2. valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se
3. selitä kuva
4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama


Tietokoneen uumenista, neljännen valokuvakansion neljäntenä kuvana löytyi shetlanninponiori, Kingi.


Kingi asustaa heppaystävineen meidän (melkein) naapurissa. Täällä maalla kun kilometrin päässä asuvatkin on vielä naapureita :)
Meillä on Kingin kanssa yhteinen projekti, nimittäin Kingistä pitäis tulla ratsuponi. Ja kun itse en ole pituudella pilattu, niin Kingi ei moiti vaikka selkään kiipeänkin. Nyt ratsastus projekti on ollut vähän tauolla, mutta hyvään vauhtiin päästiin jo ennen paukkupakkasia. Oikein mukava ja kiltti poniori.


Haaste lähtee eteenpäin seuraaviin blogeihin:
Nipsulle, Nipsunalle-blogiin
Marizille, Pieniä asioita-blogiin
Maakalle, Touhua ja töminää-blogiin
Sanna-Marille, Räpellystä-blogiin


Tähän loppuun oli vielä pakko käydä räppääs kuva, kun toissapäivänä huomasin, että meillä on alkanu vihertää ulukona! Keskellä lumihankien, seinänvierustalla, puskee kevät ulos! Jippii!


Että hyvää kevättä!!

2 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen "takkuottatukka" :) Nuoruudessani minäkin ratsastin, "asuin" hevostallilla ja haisin aina hevoselle :D Hevoset oli koko elämä, sitten murrosiässä tuli muita asioita ja ratsastus jäi. Enään en uskalla edes selkään yrittää :D

    VastaaPoista
  2. Mä kans ''asuin'' tallilla. Alotin 11 vuotiaana,lukion viimesellä jäi harrastus muutamaksi vuodeksi, mut nyt on taas alkanu uudestaan :)

    VastaaPoista