lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pikku mökki

Keramiikkakurssilla rakentelin pikkumökkin. Innostuin sitten vähän väreistäkin ja mökistä tuli turkoosi :)Cittarista löysin joku aika sitten alennuskopasta suloisen ihanan kannun. Varmaan pakko käydä hakemassa siihe tulpaaneja :)

Aurinkoista maaliskuuta!

9 kommenttia:

 1. Vautsi mikä mökki ♥
  Meillä on vaan peruslasitteita keramiikassa, ollaan evakossa.Turkoosi on hieno väri:)

  VastaaPoista
 2. Soma mökki!Ja kaunis kannu..
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Moikka Sari! Pakko kysäistä, kun huomasin löytämänne kisumisun kuvan, että pidittekö kyseisen angorakissan? Kuvassa on niin suurta yhdennäköisyyttä meidän Tassumieheen (löytökissa), että voikohan kyseessä olla sama tapaus?

  VastaaPoista
 4. ...ja siis jatkettakoon vielä, että herra Tassumies siis asuu meillä nykyisin, eli en ole pyytämässä kissaanne itselleni, mikäli päätitte sen pitää. Kiinostaisi vain tietää tuon meidän herran taustoista. :)) Ajoitus osuisi aika hyvin yksiin, pikkuinen muutti meille vajaa vuosi sitten kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kissaherra ei jääny meille, koska meidän toinen kissa ei tullu sen kans toimeen ja lähti pariksi viikoksi omille teilleen. Tuli takas vasta kun löytökissa oli hajettu Kurikkaan kenneliin. Ihanaa jos kyseessä on sama kissa ja on saanu kodin. Oli aivan suloinen tapaus ja haikeeta oli tehdä päätös luopua siitä. Välillä on miettiny, että mikä kissan kohtalo on ollu.

   Poista
  2. Voi vitsi, voisikohan kyseessä olla sama... Kaikki osuu kohdilleen ajankohtaa myöten - paitsi paikkakunta. Tassumies oli löydetty Inkeroisista ja viety Kouvolan eläisuojeluyhdistykseen. Katti oli siirretty tilanpuutteen vuoksi Hesylle Helsinkiin, mistä me tämän hurmurin pongasimme. Häkissä oli erityismaininta siitä, että vain yhden kissan koti kelpaa, ei tule toimeen toisten kissojen kanssa. Hmm. Jännää. Tai sitten vain on sattunut, että on niin samannäköinen. Vähän pidemmältä kyllä tuo takkuturkin karva tuossa kuvassa näyttää.

   Poista
  3. Joo,no tääl me tehtiin siitä ilmotus seinäjoen eläinsuojeluyhdistykseen ja ne sieltä hoiti sitten asiat. Inkeroinen on kuitenki toooosi kaukana täältä...

   Poista