keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Puikoilla

Lankavarastojen tyhjentämisvimma on tuottanut tulosta. Ei sillä, että varastot olisivat merkittävästi tyhjentyneet, mutta jotain valmista on tullut.

Mun kaksi kaveria piti yhteiset synttärit ja koska kaapissa oli yksi valkoinen revontulihuivin ohjeella tehty huivi, päätin tehdä toisenkin. Molemmille synttärisankareille. Toisen tein violetista Tico Ticosta. Tää oli nyt sitte neljäs Revontulihiuvi... Näitä on tosi kiva tehdä :) Saa nähdä koska kyllästyn...

 Modasta (1/2012) löytyi kiva villatakin ohje ja kun lankavarastoissa oli sopivaa harmaata lankaa, niin tällainen siitä sitten tuli. Jostain syystä mä joudun (aina) pienentään reilusti ohjeessa olevia silmukkamääriä, kun oman koon mukaan tulis hirveen iso teltta. Tämäkään malli ei ollu poikkeus...
8 kommenttia:

 1. Tuo Modan villatakki on kyllä sinun toteuttamana paljon paremman näköinen kuin lehdessä. Ja totta mitä sanot revontulesta, kiva ohje. Mulla on samasta Tico Ticosta huivi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toisinaan sama malli eri kuvissa näyttä paremmalta kun toisissa. Kuvista täytyy kiitää mun miestä, joka onnistu sitten nappaamaan hyvät otokset :)

   Poista
 2. Aivan ihania! Tuo revontulihuivi on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihana villatakki :) Revontulihuivi on kaunis Tico Ticosta, kiva tehdä kun alkuun pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla taisinki ekan TicoTicosta tehdyn huivin nähdä, että kiitos vaan vinkistä :)

   Poista
 4. Kiva toi villatakki! Ja noi huivit on hienoja, minkähän takia mulle ei oo kukaan sellasta tehny ;D

  Aurnkoisia päiviä :)

  VastaaPoista