perjantai 9. lokakuuta 2015

Myskikurpitsakeitto

Kauppareissulla alkas houkuttaa kokeilla tehdä
jotain Myskikurpitsasta.
Oli niin mielenkiintoisen näköinen tapaus.

Kotona googlettelin sosekeittoreseptiä ja törmäsin tähän.
Ei muuta kun kurpitsa paloiksi ja uuniin paahtumaan.
 Ohjeessa varoiteltiin, että on hankala leikata,
mutta kyllä se mulla ainaki meni ihan helposti paloiksi, siinä missä
muutkin Kurpitsat.
Juustona käytin Koskenlaskijaa, sekun nyt vain on paras mun mielestä.

Keiton päälle paahdoin kurpitsansiemenet ja laitoin Raejuustoa.
Isäntää ajatellen paistoin vielä pekonia keiton päälle laitettavaksi.
Näytti tuo maistuvan :) Oli kuulemma hyvin maustettua
(Noh, pippuria taisin pistää aika reilulla kädellä:)

Mukavan syskyinen keitto, kannatti kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti