tiistai 22. syyskuuta 2009

Vaaleanpunaisen salaliitto

Nyt se sitten tapahtui. Taloon tuli tyttövauva, joka toi mukanaan vaaleanpunaisen vaatekaappiinsa. Ensin lahjaksi saatuja vaaleanpunaisia vaatteita, sitten salakavalasti vaaleanpunaiset vaatteet livahtivat myös omaan ostoskoriin kirpparilla. Ja nyt... se tapahtui mulle. Ensimmäinen vaaleanpunainen vaate omassa kaapissa sitten ylioppilasjuhlien!!

Mutta kun kirpparilta löytyi kivan näköinen mekko, vai mikä lie, täytyi se korjata talteen ja hieman muutella mallia itselle sopivaksi. Ompelukone vain hurisemaan ja siitä tuli tunika...

Kaiken kukkuraksi vaaleanpunainen ei jäänyt vain vaatekaappiin...
Aamuteet juodaan nykyään tästä kupista.

Palloja tarttuu mukaan muutenkin... Mikälie keräilyvimma tämäkin.

Mutta ehkä mun on jo korkea aika myöntää se tosiasia,
että vaaleanpunainen on ihan kiva väri.

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy pinkkiä vaatteista ja tyttöjen, muten ei kyllä sisustuksesta. Paitsi nyt :S Ruskealla kankaalla vaal.pun. kukkia olkkarissa! Kaveriksi pitäis melkein hakea kynttilöitä... Nää, ei tarvi valkoinen käy ihan hyvin :D

    Toi jätski-cokis yhdistelmä on nimeltään Jäätelösooda. Silloin joskus kun on ollut jäätelöbaareja niitä on ollut siellä tarjolla. Smurffilimsan kanssa hyvää myös :)

    VastaaPoista
  2. Ei meilläkään sisustuksessa oikeestaan kauheesti oo vaaleenpunasta. Kun makuuhuoneen vaaleenpunaset seinät ja persikan väriset kaapinovet maalattiin valkosella ja violetinsinisellä. Mut siel sitä vaaleenpunasta oliki ihan liikaa. Pieninä ripauksina menee kyllä =) ja ruskeen kans sopii hyvin.

    Se jätelösooda oli mulle ihan uus juttu ku sitä joskus sain.. täytyypä koittaa smurffilimsaa seuraavaksi =)

    VastaaPoista