tiistai 22. kesäkuuta 2010

Matkaan...

Me ollaan tänään Ronjan kanssa siivottu asuntovaunua, joka on lainassa mun vanhemmilta.
Huomenna autonnokka vaunuineen kääntyy kohti Keski-Suomea, Keuruulle, missä vieteään juhannus. Niinkuin lukuisat juhannukset ennenkin... siis tänne.. :)

Siinä siivoillessa mulla vaan alakas päässä raksuttaa, että mitenkäs jos vaunun sisustais ihan eritavalla kun tämmönen tavisvaunu... Se vois olla tosi kiva ja kodikas..
Jaah... en sentään vielä alakanu kaivella maalisuteja ja verhoilukankaita esiin... (vaikka ajatus kutkutti kovasti..) Täytyy varmaan kysäästä lupa, ennen mitään radikaaleja muutoksia x)
Mutta jos meille joskus asuntovaunu tai -auto tulee, niin takuulla sisustus kokee järisyttäviä muutoksia... :)

Ronja tuntui viihtyvän omasssa sopessaan vaunussa. Lelut levälleen ja sitten ikkunoiden kimppuun.


Hyvää juhannusta!!!


-Sari-

7 kommenttia:

 1. Hei! Lukuisat juhannukset olemme mekin viettäneet Isossa kirjassa. Tänä vuonna aiomme osallistua aattona tai juhannuspäivänä konferenssiin. Meidän murkku tulee kavereiden kanssa teltalla to-su. Ihanaa juhannusta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. mukavaa juhannusta!!!!meki tullaan,mutta vielä en tiiä,tullaanko yökuntiin vai päiväksi:)

  VastaaPoista
 3. Lähdössä kanssa - eka kertaa moneen moneen vuoteen - Keuruulle! Ja vielä yksin!!! Hymyillään jos tavataan ( ja ennen kaikkea tunnistetaan :D )
  Haen huomenna ihkaoman asuntovaunun, ja sen kanssa reissuun. Sormet syhyy päästä tuunaamaan ja sisustamaan sitä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.
  -näkemisiin konffaan lähtijät-

  VastaaPoista
 4. Mukavaa juhannusta ja turvallista matkaa! Itse suuntaan maaseudun rauhaan. Matka Keuruulle on tuntunut muutamana viime vuotena liian pitkältä... :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa juhannusta sinulle. Keuruulla olemme mekin kerran käyneet juhannusjuhlilla. Kiitän vielä ihanasta tunnustuksesta, haen sen pikapuoliin:)

  VastaaPoista
 6. En tiiä tuliko törmäiltyä kenhenkään muihin blogituttuihin paitsi Mallaan...? Harmi kun ei tunnista, jos vastaan tulee...
  Vanamo: oleppa hyvä vaan :)

  VastaaPoista