tiistai 16. elokuuta 2011

MekkoJuttu

Ronjan mekkovarasto karttui kesän aikana ihan kiitettävästi, vaikka en itse ehtinyt juuri koneen äärellä surrailla.

Canadan sukulaisilta saatu juhlamekko...

Hopean harmaa synttärilahjaksi saatu mekko...
Kirpparilöytö, joka sai äipän suun messingille. Ja tykästyi Ronjakin tähän mekkoon :)
Ronjan Täti yllätti synttäreillä ite tehdyllä neulemekolla :)
Viimeisenä oma väkerrys hiljattain syntyneelle Ronjan pikkuserkulle. Malli on sama, mitä tein joskus Ronjalle. Löytyy Suuresta Käsityölehdestä 8/2007
Keittiössä tuoksuu syksy... Omenahillo...
Siitä huolimatta toivottelen vielä hyvää loppuKESÄÄ! :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos samoin sinne, hyvää loppukesää! Hienoja mekkoja, kauniita värejä. Aivan ihana tuo Kanadan sukulaisten rimpsu-hörhelö-mekko♥ ja itsetehty on tietty aina itsetehty.:)

    Luetko muuten koskaan vanhoja kommentteja? Tullut useamminkin mieleen. Minä kun joskus selaan jonkun blogin pitemmältä aikaväliltä ja kommentoin vanhoja postauksia. En kyllä varmasti ole ainut.:) Sieltä blogin hallintapaneelin kautta näkee aika hyvin tulleet kommentit, että jos niihin haluaa palata ja ne tarkistaa!??

    t.Paula

    VastaaPoista
  2. Joskus kun on aikaa niin tulee selailtua vanhoja postauksia. Nyt sitä aikaa ei vaan oo ollu, niin tavallisesti katon uusimman ja muutaman sitä edeltävän postauksen, jotka näkyy samalla sivulla. Oon monesti toivonu, että tääl blogissa tulis uusista kommenteista jo merkki mistä ne sais sitte vaan klikkailla auki... Vähä niinku facebookissa on. Helpottais kummasti tämmösen kiireisen bloggaaja elämää :)

    VastaaPoista