torstai 11. elokuuta 2011

Kesän aikana väkerrettyä


Kesän aikana ei oo hirveesti ehtiny päivittää blogiin kaikkee mitä on tehny, joten tässä muutamia joukosta tippuneita...

Vanha, mun iskän pienenä tekemä, seinähylly on vihdoin maalattu ja keittiön seinällä. Kun vastassa oli rapattu tiilimuuri, oli pakko ootella, että isäntä ehtii laittaa hyllyn seinään :) Rappaus on ällön keltainen, mutta josko talven aikana ehtis maalailla... Laitoin palan tapettia hyllyn taakse, jotta rappauksen ja tavallisen seinän raja ei häirittis niin paljon.


Ennen Ronjan synttäreitä vaihdoin verhot olohuoneeseen ja sen jälkeen sain vielä inspiraation tehdä parit tyynynpäälliset sohvatyynyihin. Yksi turkoosi tyynynpäällinen jäi siinä synttärihötäkässä tekemättä, mutta muuttuipa se ilme jo näilläkin kivasti.


Viimeisin projekti ja elämäni ensimmäinen hiekkalaatikko Ronjalle. Tää oli aluksi isännän projekti, mutta niinhän siinä kävi, että suutarin lapsella ei ole kenkiä ja rakentajan tytöllä ei ole hiekkalaatikkoa. Mutta jos jotain positiivista etsii isännän työkiireistä, niin oppiipa emäntäki puusepän taitoja :)3 kommenttia:

 1. Hieno idea tuo tapetti hyllyn taakse, sopii hyvin :) Ronja varmasti tykkää uudesta hiekkalaatikosta, harvemmin lapsi voi sanoa että Äiti teki laatikon :D

  VastaaPoista
 2. :O Hiekkalaatikko, vähänkö oot taitava!!
  Söpö toi hylly!

  VastaaPoista
 3. Oli vähä pakko opetella... Muuten sitäei olis vieläkään :) Oikeesti oli ihan hauskaa :)

  VastaaPoista