lauantai 10. syyskuuta 2011

Ihastunut Dropsin Delightiin

Lanka, johon ihastuin melkeimpä ensi silmäyksellä. Värit houkuttelee kokeilemaan, tuntuu kivalta, ei ole liian paksua ja hintakaan ei päätä huimaa.

Ronjalle tein villatakin Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Kirjan, Tähkäpää ja muita lempineuleita ohjetta mukaillen. Noro langan sijaan Delight. Villatakin selkään kirjoin kukkakuvion. Oon ihan myyty väritykselle, nam!


Revontulihuiviin innostuin myös kokeilemaan Delight lankaa. Värit vaihtuu hiukan liian tiuhaan näin suureen työhön, mutta muuten tykkään. Huivista tuli vähä pienempi, kuin ohjeessa, ihan tarkoituksella. Olis tullu lopuksi niin kapeeta raitaa.Syksyn yks parhaista puolista on ehdottomasti se, että saa käyttää lämpöisiä neuleita!
Lämpöä syksyyn ja käykäähän osallistumassa arvontaan aiemmassa postauksessa :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan villatakin olet Ronjalle tehnyt, väri aivan ihana :) En uskalla aloittaa Revontulihuivia kun niihin tulee himo :D Tein niitä 7 kpl, yksi on tavallinen hartioilla pidettava ja kuudesta kokosin kolme pontsoa :)

  VastaaPoista
 2. ^Missähän mun revontulihuivi luuraa...:D :D

  Ihanan värinen villatakki. Ai vitsi kun osais kutoo.

  Laitoin oman blogin kommentteishinkin, mutta laitan tännekin, että niitä maatuskahelmiä löytyy Korutaivaasta. Nettikauppa löytyy kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Toi Ronjan villatakki on siis niiiin ihana! :) Värit on aivan mahtavat, samoin huivissa. Huivista tulee vähän batwoman -lookki noiden mustien housujen kanssa... :D

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani ♥

  VastaaPoista
 5. Jep, himo tulee huiveihin, nyt on toinen puikoilla :)Kiitos Tuula tunnustuksesta :)
  Nipsu: Hih, vapise Batman! Täältä tulee BatWoman!

  VastaaPoista
 6. Minulla on myös puikolla Revontuli tuota Delightista j taitaapa olla vielä ihan sama värikin kuin sinulla tuossa villatakissa. Viimeistä mallikertaa viedään ja hiukan huolestuneena oon kattellu kuinka kapeiksi raidat menee ja minkä kokoinen huivista mahtaa tulla. Nelosen puikoilla sitä pistelen, vitoset tuntuivat jotenkin liian suurilta kun lanka on aika ohutta. Mukavaa siis nähdä tuosta langasta Revontuli valmiina, sinun huivisi näyttää ainakin tosi kivalta ja juuri sopivankokoiselta.

  VastaaPoista