torstai 1. syyskuuta 2011

Syksyn tunnelmaa ja tunnustus

Syksyn tuntua ilmassa. Kynttilät on taas kaivettu esiin iltojen pimetessä.
Itikkasavu-uuni toimii kauniina lyhtynäkin. Löysin sen Lappeenrannasta, Abc Viipurinportin WoodPark myymälästä.


Kesän satoa on korjattu talteen ja vielä osa on korjaamatta. Kiitollisin mielin kuiskaan kiitoksen ylöspäin, kasvun antajalle. Jättikurpitsa kasvaa vielä kokoa kasvimaalla. Ei tällä ennätyksiä rikota, mutta ei ollu kyllä tarkoituskaan. Tää on meidän tarpeisiin oikein sopivan kokoinen :)


Kurkkuja, punajuuria ja omenahilloa, herkkuja talven ajaksi. Ekaa kertaa kokeilin kasvattaa avomaankurkkuja ja säilöö niitä. Tuli tosi hyviä, joten ens vuonna laitetaan uudestaan kurkut kasvamaan.


Tuulikello soittelee omenapuunoksalla syksyisiä säveliä.


Kuistikin on saanut syksyisempää ilmettä. Rakastan syksyä samoin kuin kevättä. Niissä on jotain erityistä viehätystä.Loppuun vielä tunnustus...
Sain Nirpulta tämän Sunshine tunnustuksen. Kiitos siitä :)


Homman nimi on se, että pitää vastata tunnustuksen mukana tuleviin kymmeneen kysymykseen ja jakaa sitten tunnustus eteenpäin kymmenelle bloggaajalle.

1. Suosikkiväri: Pukeutumisessa mulla on menossa joku kumma musta-valko-harmaa kausi, mut ehkä kuitenki sanon lemppariväriksi violetin. Tällä hetkellä.
2. Suosikkieläin: Kissa
3. Suosikkinumero: 2
4. Suosikki alkoholiton juoma: Appelsiinimehu
5. Facebook vai Twitter? Facebook. Oon kai jääny ajasta jälkeen, mut en ees tiedä Twitteriä :D
6. Intohimosi: Käsityöt, puutarhailu, liikunta lukuunottamatta joukkuelajeja.
7. Saada vai antaa lahja? Kumpiki kivaa. Antaminen erityisesti sillon, kun onnistuu valitseen lahjan josta toinen on ihan innoissaan :)
8. Suosikkikuvio: Lumihiutale
9. Suosikkiviikonpäivä: lauantai
10. Suosikkikukka: Hmm... Gerbera

Tunnustuksen saa napata mukaansa kaikki nuo joiden blogiin on linkki tuossa sivupalkissa. Onhan niitä yli kymmenen, mut oon niin huono valitseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti