keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Synttäri Humua

Pikku pirpanan ekat synttärit on nyt sitten juhulittu.
Tässä vähän synttäritunnelmaa.

Kissankellokakun kanssa meinasi käydä vähän hullusti. Ekan kerran kokeilin päällystää kakun sokerimassalla, mutta violettia olikin liian vähän. Ohueksi kaulittu sokerimassa repeili ja sitä paikkailtiin. Pahimmat kohdat jäivät vihreiden koristeiden alle. Muuten tykkäsin, että sokerimassalla oli helppo päällystää. Pieni leppäkerttu istahti kissankellon lehdelle.

Täytteeksi kakkuun tuli mustikka- vadelma- valakosuklaa täyte, joka hyydytettiin liivatteella. Ohjeen löysin jostain blogista, mutta en löytny sitä enää uudelleen, joten en voi linkittää... Jos joku haluaa voin kirjotella ohjeen tänne myöhemmin. Tuli meinaan tosi hyvää!


Karkkikukkakimpun idea tuli täältä...

Coockies ohje löytyy täältä samoin kuin idea muffinssien päällystämiseen... Laitoin coockies taikinan sekaan M&Ms rakeita ja muffinssien sisältä löytyy minttusuklaakuula.


Boolit tein mansikka- ja päärynämehusta sekä sodastreamilla hapotetusta vedestä.

Ekan kerran kokeilin voitaikinasta tehtyjä kinkkujuustokieppejä. Rullasin vain taikinan väärään suuntaan ja niistä tulikin pieniä coctailpaloja. No, ei se menoa haitannu... :) Ohje löytyy voitaikinapaketin kyljestä.

Itse päivänsankari pukeutui jo aiemmin esiteltyyn keijumekkoonsa.


Ja juhlaliputus liehui olohuoneen oviaukossa

Mukavia kesäpäiviä!
-sari-

Ps. Iso kiitos blogeihin, jotka jakaa ihania leipomisideoitaan! Ilman teitä olis tarjoilut ollu aika tylsiä... Ootte kultaisia! :)

5 kommenttia:

  1. oikeen paljon onnea ja TaivaanIsän Siunausta pikku-Ronjalle<3
    teillä on ollu ihanan näköset synttärit ja en olis ikää osannu tehä ihananpaa kakkua,ku tuo Ronjan oma!
    suloisia kesäpäiviä edelleen:)

    VastaaPoista
  2. Voi mitkä ihanat tarjoilut! Kissankello-kakusta tuli mieleen joku vuosi takaperin tekemäni tulppaanikakku, oli samanvärinen.
    Kesäkekkereissä boolit on kyllä melkein ehdottomia! Kelpaa lapsille ja aikuisille. (Päärynä-vissy-spriteboolia oli meillä muutama viikko takaperin)

    Onnea 1-vuotiaalle! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat tarjoilut, kuvaa katsellessa ne voi jopa maistaa :D Itse en ole kakun tekija enkä enää oikein leipojakaan, ei vaan tule tehtyä. Minulla on onnea että suvussa taituri on joten ei minun tarvitse edes yrittää :D Muistelin omien lasteni synttäreitä, niissä oli aina samat tarjoilut siihen aikaan (kauan,kauan sitten), ei kukaan varmaan tiennytkään millaisia elämyksiä voi tehdä. Ihania muistoja lapsille jää tuollaisista synttäreistä.

    Onnea Ronjalle :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Mä viel vuosi sitten olin sitä mielta, että en ikinä opi tekeen kakkuja... Pohja maistu aina pahvilta ja kuorrutukset meni miten sattuu... Mut innostuin uudeastaan ku olin seuraas yhden tutun kakuntekoa. Anto muutamia hyviä vinkkejä ja niillä päästiin alakuun.

    VastaaPoista