torstai 7. lokakuuta 2010

Keinutuoli ja muuta mukavaa

Mummulan kätköistä meille kulkeutui vanha, mun papan tekemä lasten keinutuoli. Samalla keinutuolilla on keinunu sekä mä, että mun äiti pienenä. Nyt tuoli pääsee Ronjalle käyttöön. Maali on vanhuuttaan rapistunut, joten tuoli joutaa uudelleen maalaukseen. Söpö tapaus.


Verstaalla oon viihtyny maalisudin kanssa muutenkin. Pelastin isän pienenä tekemän ihanan hyllykön ja se on saanut myös uutta maalia pintaan. Oikeesti alotin vanhan maalin pois rapsuttamisen jo kesällä ja oli tarkootus saada koko projeksti sillon päätökseen... Noh, nyt vihdoin alkaa olla voiton puolella :)
Onko kellään muulla sitä ongelmaa, että talven aikana suunnittelee kaikkee mitä tekee sitten kesällä ja kun kesä vihdoin tulee on niin paljo hommia, että puolet jää tekemättä?? Mulla tuntuu toistuvan joka kesä...


Vanha ikkunanpoka lähti myös matkaan vanhempieni varastoista... Oli jo joutua hylkytavaroihin. Katotaan mihin tää päätyy...Nyt en malttanu enää oottaa. Arvonta on päättyny ja voittajaksi selviytyi Triinu Tyllilylli-blogista. Onnea! laitatko Triinu mulle sähköpostilla osoitteesi. sarihaa(a)hotmail.com
Kerrohan samalla musta vai beige leivinliina ja kuvalla vai ilman? Arvontatekstissä oli linkki, jos haluut vielä kurkata niitä leivinliinoja...7 kommenttia:

 1. Keinutuoli on tosi söpöstys ja kyllä, täälläkin kärsitään useista keskeneräisistä projekteista. Ideooita kun tuppaa tulemaan aivan liikaa. Onkohan se positiivinen ongelma:)?

  VastaaPoista
 2. Ompa tosiaan söpö keinutuoli!!
  Mulla kyllä pätee koko vuoden toi suunnittelu ja keskenjääminen :D :D Pääasia, että joskus valmistuu!

  VastaaPoista
 3. suloinen keinutuoli!!Ronja on varmasti mielissään!!:)ihania aarteita muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Supersuloinen kiikkustuoli ja tunnearvo sulostuttaa sitä kaksinverroin vielä lisää! Onnellisia keinahteluhetkiä tyttöselle, kun keinu on maalattu. Minkähän värin se saa ylleen?! Itse viettelen vuoden mittaista vuorotteluvapaata ja huomaan tuon saman tekemisefektin kuin kerroit kesässäsi olleen. Sitten kun.....ja sitten vaan ei ehdikään. Itse olen nyt antanut luvan, että saan vain terttua hetkiin ja olla murehtimatta tekemättömyyksiä:) KAikella on aikansa.
  Ikkunanpokia kohtaan olen tullut ihan intohimoiseksi:):) Miehen kanssa muutama aika sitten osuimme parkkipaikkakirppikselle juuri kun viimeinen pappa oli pakkaamassa kamppeitaan pois. Hänellä oli nippu ikkunanpokia ja saimme ne kaikki 20eurolla. OIskohan niitä ollut 7!
  Mukavia syyshetkiä sinulle!!
  Ihailin villapaitaasi . Se on IHANA!

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet aarteen löytänyt, ihana :) Tiedän erään toisenkin blogin pitäjän joka tykkää penkoa vanhempiensa varastoja ja mökkien vinttejä :D

  VastaaPoista
 6. Söpö tuoli ja ihana malli! Siitä tulee varmaan vieläkin hienompi uudessa maalissa.:)

  En tiiä onko sinulla jo idea mitä teet ikkunanpokasta, mutta annanpa vinkin, jonka näin joku aika sitten. Eli ikkunanpoka oli hyvinkin samantyylinen ja sen taakse oli laitettu vanhoja valokuvia, jotka oli laminoituja, seinälle. Näytti kyllä hyvältä ja oli ihana muisto vanhoista ajoista.:)

  Mukavaa viikonloppua!
  Paula

  VastaaPoista
 7. Mukavaa oli taas lukee teidän kommentteja! :) Näköjään samaa ongelmaa on muillakin.. tekemistä olis vaikka muille jakaa, mut aika loppuu kesken :)

  Anis: Ainakin se on positiivista, että ei tuu aika pitkäksi :)

  Tinttarus: Se on hyvä taito toisinaan saada tekemättömät työt pois mielestä ja vaan rentoutua! Keinun tuleva väri on vielä mietinnässä... saa nähdä... :)

  Tuula: Oonpa tainnu itekki lueskella kyseisen henkilön blogia ;)

  Piuza: Kiitos vinkistä, pistetään idea korvan taakse :)

  VastaaPoista