perjantai 27. toukokuuta 2011

Purkki, muki ja tunnustus

Juuri kun olin luullut kolunneeni talon joka sopen ja kolon ja tehneeni kaikki löydöt mitä on löydettävissä, niin eräästä varastossa olleesta lipastosta löytyi vielä nämä. Kahvipurkki ja emalimuki :)


Tuulalta sain tällaisen pokaalin, Kiitos :)


Pokaalin mukana tuli haaste, jossa kerrotaan 8 asiaa itsestä ja pokaali piti laittaa eteenpäin kahdeksalle.

1. Oon syntyny vuonna -83
2. Oon ainut lapsi. Ei, en ole pilalle hemmoteltu (en ainakaan tunnusta) :D Oon ollu oikein tyytyväinen osaani ainoona lapsena. En oo koskaan osannu kaivata sisaruksia, eikä aika oo tullu pitkäksi. Tappelukavereitaki on löytyny enemmän ku tarpeeksi ja puoleni oon oppinu pitään vähä liianki hyvin :)
3. Mieheni kans seurusteltiin puolivuotta, mentiin kihloihin ja taas puolivuotta ja naimisiin. Mitäs sitä jaaritella, kun elämäni rakkaus osuu kohdalle.
4. Sitten kuluikin jo puolitoista vuotta ja syntyi Ronja :)
5. Oon ammatiltani tekstiiliartesaani, mut lähinnä se on jääny vaan harrastukseksi.
6. Mun miehellä on oma yritys, tekee mm. jätekatoksia ja pienrakennuksia ja siitä irtoo toivottavasti mullekki työpaikka sitte vuoden päästä, kun Ronja täyttää kolme.
7. Musta tulee siis maalari ja raksa-apulainen. Tykkään niistä hommista.
8. Rakennusalan ammatin lisäksi haluisin olla graafikko, liikunnanohjaaja tai personal trainer, puutarhuri ja omistaa oman lankakaupan... No, onhan se hyvä, että ei haaveet lopu kesken :)


Mä laitan tän nyt vaan yhteen blogiin, vaikka sitte kahdeksan kertaa :D
Hyvä ystäväni Nipsu, oleppa hyvä!

Ja nyt takaisin puutarhaan, josta ei hommat tekemällä lopu :) Mutta kun samalla saa nauttia auringonpaisteesta ja kaikesta kauniista ympärillä, niin mikäs siinä :)
Mukavia alkukesänpäiviä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti