keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Siivet selkään...

...ja juoksulenkille.

Vaikka kevät tekeekin jo tuloaan hyvää vauhtia niin iltaisin pimeä vielä hiipii hyvissä ajoin.
Mulla tuppaa juoksulenkit ajoittua aina iltaan, koska päivällä ei pääse lähtemään, vaikka kuinka haluaisi kirmaista kevätaurinkoon. Näillä syrjäkylän teillä katuvalaistukseen on kuitenkin jonkin verran matkaa, joten heijastimille löytyy käyttöä.
Mulla on kaapinpohjalla lojunut sellainen tavallinen keltainen heijastinliivi, joita usein näkee lenkkeilijöillä yms... Mä vaan en oo koskaan oikein innostunu koko liivistä... Niinpä mä sain päähäni, että miksipä sitä ei voisi vähän tuunailla mieleisekseen.Niin sai liivin heijastinnauhat kyytiä ja kaapin kätköistä kaivelin myös käyttämättömänä lojuneen valkoisen liivin. Liivistä napsin yhden taskun pois ja heijastinnauhoista leikkelin paloja, joista kokosin liivin selkään siivet. Oli pakko tehdä paloista, koska heijastinnauha oli niin kapea. Kaksipuolisella liimakankaalla liimailin palaset liivin selkään ja etupuolelle leikkelin vielä parit kiekurat heijastinnauhasta. Ompelin vielä reunoista kiinni, niin eivät tipu kesken matkan.
Siinä mulla erilainen heijastinliivi. Jospa siivet selässä vähän vauhdittais juoksulenkkejäkin ;)


Hmmm... enpä tullut muuten ajatelleeksi, mitä autoilijat mahtaa meinata, kun pimeästä heijastaa enkelin siivet...?

11 kommenttia:

 1. vitsi,ku hyvä idea!!!!ja rupes muaki hymyilyttään,että se näyttää pimeessä kyllä aika hauskalle!!saapas nähä nousooko kolaritilastot kuinka siellä teiän nurkilla tänä keväänä:)ihana liivi!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavan upee idea! :) Piirsikkö siivet lonkalta vai käytikkö jotain mallia?

  VastaaPoista
 3. Malla: Joo, siinä on naapureilla ihimettelemistä! Toivottavasti lumipenkat pitää viel sen verran, ettei ojaan asti tupsahda... :)

  Sanna-Mari: Mä selailin googlella siipien kuvia ja niitten yhteenvetona sitten piirtelin vapaalla kädellä tuollaaset. Vähän täyty inspiraatiota ja malleja käydä tiirailemassa..

  VastaaPoista
 4. Ai, että kuinka loistava idea! Tulipas tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. vautsi, mahtava idea!!
  mukavia juoksulenkkejä sinne! mäkin juoksen lähes päivittäin ja yleensä aina illasta.. tääläpäin onneks valaistukset koko matkan ja kohta se on illastakin valosaa..

  VastaaPoista
 6. Hih! Mainio idea! :D

  Pitäis kans alkaa hölkkäilemään... ihanaa kun alkaa jo olla valoisempaa aika pitkään.

  VastaaPoista
 7. Ihana idea nuo siivet, enkeleitä on liikkeellä missä kuljet pimeällä:)

  VastaaPoista
 8. ihan mieletön keksintö... HEENO tulj!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille mukavista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 10. Siis mahtava!!!!!!Upea!!!!!Ihana!!!Valloittava!!

  VastaaPoista