maanantai 18. tammikuuta 2010

NeuleRock

Löysin ihan mun näköösen äiti-neuleen vanhasta Modasta (2/2005)
Vähän mallia muokaten laitoin puikot kilisemään ja tässä tulos.
Takana tuikkii alkuperäisen tähtirivin sijaan vain yksi tähti.
Hempeemmän versionhan tästä sais vaikka vaaleenpunasella ja harmaalla... Mut nää oli ihan mun värit.

Jospa nyt tämä paita päällä kukaan ei erehtyis luulemaan mua Ronjan isosiskoksi. Vielä kun iän lisäis, niin ei luultais teiniäidiksikään ;) Veikkaukset kun tuppaa menemään pahimmillaan 10 vuotta alakanttin. Johtuu kai pituudesta... tai lyhyydestä paremminkin :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Sari-

6 kommenttia:

 1. Ompas komee neule! Voisin ottaa samanlaisen vähän synkemmän värisenä. :) Harmi kun ei ittellä pysy puikot kädessä.

  VastaaPoista
 2. Moi! Hieno neule! ja tosi kivat värit! :) kuinka nopeesti sait paidan tehtyä? mulla menis tekemiseeen vähintään pari vuotta jos alkaisin jotain neulomaan...ja se jäisi kaikenlisäksi todennäköisesti kesken... :D

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen neule, sopii ja istuu sulle hienosti. Tosi rockit kuvatkin!

  VastaaPoista
 4. KiitosKiitos! Mä oon kai jonkinmoinen neuleaddikti, kun aina on joku työ tekeillä.. :) Matkoilla varsinki tulee tehtyä autossa... muuten on niin tylsää vaan istua (ellei aja)
  Tuokin on kai puoleksi tehty matkan päällä... aikaa en osaa sanoo paljo meni.. aloitin ennen joulua.. varmaan joulukuun alussa... hmm.. pari kuukautta?

  VastaaPoista
 5. voin "lohuttaa"että pääset tuskin koskaan eroon tuosta teiniäiti roolista...en mä ainakaan:))mutta ei siinä vielä mitään,sehän on ihan hauskaa mutta entäs se ku tuntuu että aikuiset ihimiset ei osaa puhua mulle ku lässyttämällä niinku jolleki pikkulapselle!se on ärsyttävää!! pitäskö laittaa lappu kaulaan:
  hei,olen aikuinen pituudestani huolimatta!:D

  paita on ihan mahtava!mäki haluan:)

  VastaaPoista
 6. Huh, mulle ei oo kukaan viel lässyttäny(tai sitte en vaan muista) Mut välillä muuten kyl kohdellaan niinku pikkulasta. Holhotaan ja ei oteta niin vakavasti... Mut muuten kyl on ihan kiva ku luullaan nuoremmaksi. (kunhan se ei tipahda alle 18... :) heh, lappu vois olla hyvä...

  VastaaPoista