maanantai 11. tammikuuta 2010

Ompelupiilo

Mulla on meidän talossa ihan oma pieni piilopaikka.
Se on mun ompeluhuone... tai pitäiskö ennmminkin sanoa ompelukolo...?
Se kun ei oo järin suuri. Mutta jollain tapaa silti niin ihana. Jos mulle joskus tulis mahdollisuus vaihtaa isompaan huoneeseen ompelukoneet, kankaat, yms muut roinat, en tiiä malttaisko.
Se on mun oma ompelupiilo. Oon jopa alkanu tykätä niistä kukallisista tapeteista, joita aluksi kauhistelin, kun tänne muutettiin :)


Ehkä mä myöhemmin otan siitä enemmän kuvia, mutta tällä hetkellä siellä vallitsee kaaos. Levällään olevat kangaskasat odottelee kiltisti hyllyä, (Mä en aina yhtä kiltisti) joka on onneksi jo tekeillä.


Viimeisimpänä valmistuneena tekeleenä piilopaikastani pomppi tämä froteepyyhkeestä tehty pupuneiti. Froteepyyhe löytyi kirpparilta. Pupu taitaa muuttaa meidän takkahuoneeseen tervehtimään saunasta tulijoita.

Joku aika sitten mä löysin kirpparilta peltisen rasian, missä oli ihana kuva. Tähän taidan laittaa mun pienen nappivaraston. Sopii muutenkin mun ompelupiilon sisustukseen.

Nää purkit oottelee vielä sijoituspaikkaansa... Alunperin ajattelin niitä vessaan. Kunhan vain saadaan siellä(kin) remppa päätökseen...

Hyvää alkanutta viikkoa!
-Sari-7 kommenttia:

 1. Voi ei! Tunsin piston sydämessäni :) Olen kokonaan unohtanut tehdä arvontaasi linkin!!! Mutta kävin sen nyt pikapuoliin sivuilleni väsäämässä...

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanaisia pulloja ja purkki. Ompelunurkkauksesi kuulostaa kivalta piilopaikalta.

  VastaaPoista
 3. Mulle kelpais kanssa ompelupiilo/väkertelypiilo. Nyt joudun vaan tekeen tässä tietsikkapöydällä tai keittiön pöydällä ja kaikki tarvikkeet on jemmailtu pitkin huushollia. :P

  Mulla on tollanen samanlainen peltipurkki, löysin kanssa joskus kirpparilta. Onnistuin vaan hukkaan siitä kannen, mutta eiköhän se jostain vastaan tule, toivottavasti ainaki. Tosi söpönen.

  VastaaPoista
 4. ompelupiilo kuulostaa ihanalle ja siltä että siellä on varmasti ihana tehä kaikkea kaunista!rasia on suloinen...ja tapetti myös!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun kävit vastavierailulla :) Ihana tuo pupu kerrassaan!

  VastaaPoista
 6. HeippaHei!
  Viivu: Ei hätiämitiä.. :)

  Lennu ja Malla: Juu, kyllä se on aikas kiva... kunhan vaan saa sen vielä järjestykseen :)

  Sanna-Mari: Mulla oli sama ongelma, kun asuttiin kerrostalokaksiossa. Keittiön pöytä täytyi aina valloittaa ja tarvikkeet oli sielä sun täälä. Oli melekoonen operaatio saada kaikki esille, ja usein jäi sitte ompelukset tekemättä.

  Nonnukka: On kiva löytää uusia kivoja blogeja, tuun kyllä useimminkin, nyt ku löysin blogisi :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana pupu! ja peltirasia ja purkit on nii romanttisia! :) mäki haluun...

  VastaaPoista