torstai 25. helmikuuta 2010

Kasvavat kangaskasat

Musta on tullu joku kangasmagneetti, kun kirppareilla tuntuu löytyvän hirveesti kankaita.
Tai verhoja, joista tuleekin jotain ihan muuta, kun verhoja. kuten tämä kaksikko...Tämä violetti kangas sen sijaan löytyi ihan oikeasta kangaskaupasta, poistokorista.
Se oli juuri oikeanlainen makuuhuoneen verhoiksi yhdistettynä toisen kankaan kanssa.

Ja koska sain tietää, että viime syksynä kauppoihin tullut puro lanka on menossa jo pois ja tilalle tulleet keväiset värit, korin pohjalle hyppäsi loput kuusi kerää mitä hyllyssä oli jäljellä. Ja vielä 20% alennuksella. Mulla ei oo kyllä vielä hajuakaan mitä näistä tekisin...?


Kirpparilta löytyi myös tämä kangaskolmikko yhteen pakattuna.Tänä aamuna tuli ihan keväinen olo, kun sängyssä loikoilessa kuului ulkoa linnun laulua ensimmäisen kerran kylmän talven jälkeen. Ulos vilkaistessa melkein kuvittelin näkeväni jääpuikkojen tihkuttavan vettä sulaessaan ja maan tulleen sieltä täältä näkyviin. Melkein.
Mutta vielä on lumikerros paikallaan ja pakkasta, vaikka mittari olikin hivunnut jo -10 asteeseen kahdenkymmenen sijaan...
Mutta mun kevät alkas tänään. Linnunlaulusta pitkän, kylmän talven jälkeen.

Aurinkoista viikonloppua!
-Sari-

8 kommenttia:

 1. No hyvä että jollain edes onnistaa :)
  Nimittäin tuskailen sitä, ettei kirppareilta löydy yhtään mitään kangasta tai edes mieleistä pussilakanaa tai jotain, mistä vois ommella (tarkalleen en tiedä mitä mutta jotain :D :D). Pitäs olla ettimättä, niin löytys.
  Keväisiä oot löytäny!
  Kyllä maaliskuun tulo kääntää mielen kevääseen, saati sitten jos linnunlauluakin kuulee.
  Mukavaa loppuviikkoo!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin oli illalla myöhään -25 pakkasta ja nyt enää -10.. just kattelin että upea auringonpaistekin, pitäisköhän raahautua ulkoilemaan..

  Noista kankaista tulee ihan mieleen meidän äidillä olevat ikivanhat lakanat.. just tota keltaisen ja oranssin yhdistelmää. Ne ois varmaan haluttua kamaa, olen monen nähnyt iloitsevan kun on sellasia löytäny kirppareilta! Ite kun en lämpene niille yhtään.... =D

  Minä just lahjoitin kangaskokoelmat pois,. Niitä oli ihan jonkun verran ja alkoi ahdistaa, kun mulla on ihan tyhjä pää enkä koskaan saa niistä kuitenkaan mitään aikaiseksi. Olispa edes yksi pieni idea ollu joskus mitä tekisi niistä...

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä kankaita...Kevättä rinnassa? ;) Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 4. hienoja kankaita!
  meillä pakkasta enää -7 ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta, täydellistä..!!

  VastaaPoista
 5. Voi, tuosta keltaoranssi -kukkakankaasta tuli lapsuus mieleen. Meillä oli keittiön verhot samasta kankaasta:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja kankaita. Nyt vain ompelemaan! :)

  VastaaPoista
 7. Heiii! Juu, kyllä näin keväällä alakaa silimiä hivelemään kaikki keväiset ja aurinkoiset kankaat... sillä varmaan niitä mukaan tarttuikin.
  Sanna-Mari: Mulla on nyt ollu tämmönen kausi, että löytyy, mutta jos oikeen ettimällä ettin, niin ei löydy mitään... Kummallista logiikkaa... :)
  Heli: Jep, tuntuu olevan haluttua tavaraa nuo retroverhot... mäkin oon vasta hiljattain alakanu niille enemmän lämpeemään...
  Sanna: JOO! Kevättä on rinnassa! Tekis mieli jo sännätä ulos paljain jaloin, mutta...

  Mukavaa kevään odotusta teille!

  VastaaPoista
 8. Hihi, tutunnäköinen tuo ylin verho :)
  Ja toi auringonkukkakangas on ihanan keväinen!

  VastaaPoista