sunnuntai 15. elokuuta 2010

Verannalta

Kävin penkomassa vanhempieni varastoja ja löysin sieltä vanhan perunalaatikon. Pienenä oon kerran jos toisenki ollu perunamaalla ja keränny perunoita tällaisiin laatikoihin.
Nyt laatikko sai vähän toisenlaista käyttöä verannalla.

Kukintansa kukkineet ja nuupahtaneet kukat saivat tehdä tilaa vähän jo syksyisemmälle asetelmalle. Jossain lehdessä näin vanhoista laatikoista tehdyn kokonaisen hyllykön. Noh, mä alottelen nyt tällä yhdellä.


Laatikon alla on puinen hökötys, joka on peitetty matolla, ku on niin ruma. Jospa sen tilalle löytyis jossain vaiheessa jotain kauniimpaa...

Pupuharja antoi kyytiä hämähäkinseiteille ja lakastuneille kukanterälehdille.

Leppoisaa sunnuntaita :)
-Sari-

5 kommenttia:

 1. Mää oon kanssa kattellu lehdistä niitä laatikkohyllyjä ja haaveillu sellasesta. Mulla on vaan kaks laatikkoo eikä ne oo ees tommosia hienoja vanhoja perunalaatikoita...verannalla mullakin...kahdella saa vaihdeltua, joko vierekkäin tai päällekkäin :D :D
  Kiva toi harja. Kattelin lauantaina yhdellä kirpparilla uusia maalattuja harjoja, oli söpöjä mutta 17€:n hinta sai jättään sinne, itte vois koittaa väsätä jotain vastaavanlaista.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinä Sanna-Mari varmaan saat itse tehdenkin tosi kivan harjan!! Oikeastaan ihan älyttömän hyvä idea taas tuokin. Mulla joululahja-ajatukset jo jyllää päässä täysillä, hmmm...

  Ja Sari, tein eilen sitä omena-marenki-piirakkaa. Laitoin omenahilloa ja aika hirrrveen makeaa se oli.. mutta hyvää. Ehkä marengista kannattais kuitenkin ottaa sokeria hiukan pois (vai meneeköhän marenki siitä jotenkin pilalle - kysyy aika taitamaton leipuri..). Marenki mulla meinasi tulla uunista ulos, se paisui aivan valtavasti!! Oli vissiin hyvät munat. =D Ensi kerralla teen marengin vain kolmesta valkuaisesta... Mutta kiitos ohjeesta, oli helppo tehdä ja herkullinen piirakka!

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä sä Sanna-Mari osaat maalailla itekki harjan! Ja tulee enemmän tunnearvoo, ku on ite tehty. Tuo meidän harja oli tääl talossa ku muutettiin. En ois varmaan ite hoksannu ruveta maalaileen...
  Heli: joo, marenki on makeeta, mut ei kai se siitä pilalle mee, jos vähemmän sokeria laittaa. Kai se on sitte vaan makukysymy. Mulla ei paisunu marenki. Mut kiva jos tykkäsit :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen nähnyt jossakin tehdyn hyllykön tuollaisista laatikoista, oli kivan ja yksilöllisen näköinen! Kaunis tuo punavihreä kasvi ja asetelma. Hyvän etiketti systeemin olit keksinyt, niitä pääsee sitten kierrättämään vuodesta toiseen ja aina ovat yhtä kauniita.:)

  Paula

  VastaaPoista
 5. Joo, se hyllykkö oli tosi kivan näköönen. Muistan vaan kuvasta, et siinä oli jotain kukkia ja kumisaappaat...

  VastaaPoista