tiistai 24. elokuuta 2010

VoiPytty!

Voipytty, niin luki siinä lapussa, joka oli liimattu kipon kylkeen
Löytyi tänään kirpparilta. Nyt siitä tulee namipytty, koska sisältö tulee olemaan jotain makiaa :)

Kirpparilta löytyi myös pari vanhaa uunivuokaa.


Ja tää löytyki sitte Tiimarin alekopasta. Eihän sitä sinne voinu jättää....?


Sain tämän mukavan tunnustuksen Nirpulta sekä Heliltä. Kiitos paljon teille!
Ja tässä tulee ne seitsemän asiaa, joita oli tarkoitus kertoa itestä.

1. Mä harrastan ratsastusta. Alotin sen uudestaan tänä kesänä, ku meidän lähellä on hevosia.

2. Meidän ulukorakennus on täynnä possuja

3. Possut ei oo meidän. Ne on alivuokralaisia. Rakennus on siis vuokralla.

4. Mulla ei oo koskaan ollu vauvakuumetta. Joskus pidin itteeni outona, ku eikös kaikki naiset kuumeile vauvojen perään. Kunnes totesin, että on niitä muitakin, mut ei vaan tuu koskaan puheeksi.

5. Silti mulla on maailman ihanin ja suloisin tyttö. Mut en haikaile vauvavuoden perään. Ihanaa ku tyttö kasvaa ja oppii kaikkee uutta :) Voidaan tehä sitte yhessä kaikkee kivaa :)

6. Mä oon aika rauhatoon luonne. En osaa olla kauaa paikallani ja aina pitää olla jotain tekemistä ettei tylsisty. Opiskeluaikoin kudoin sukkaa tai jotain muuta tunnilla, että pysty keskittymään paremmin. Muuten ajatukset haahuili sielä sun täälä. Nytki vaihdan asentoa tuolilla jatkuvasti ku en osaa istua hiljaa X)

7. Kaikessa rauhatomuudessani oon kuitenki sinut itteni ja elämäni kanssa. Rauhaton on rauhottunu sen verran, että muuttolaukkuja ei pakata enää hetkeen, vaan oon löytäny kodin, jossa asutaanki vähän pidempään :) Vaan eihän sitä koskaan tiedä mistä tää perhe tulevaisuudessa itsensä löytää...?

Mä taidan tehä samoin ku Maaka... Huomasin myös, että tunnustus on kiertäny jo monella, joten en sen kummemmin laita sitä eteenpäin. Mut, jos sulla lukijani, ei sitä vielä oo niin nappaa tästä mukaan! Blogimaailma on täynnä ihania blogeja, jotka on tunnustuksen ansainnu!

5 kommenttia:

 1. Voi minkä voipytyn bongasit! Ompa hieno!
  Namipytyissä vaan ei pidä olla kantta, helpompi kaivella :P :D :D

  VastaaPoista
 2. Täytyyhän siinä jotain rajoitteita olla ettei makialle perso kotirouva aiva hammaspeikkoja rupee ruokkimaan x)

  VastaaPoista
 3. Ihana voipytty :)

  Mallan blogin kautta löysin tieni tänne ja täälähän onki kaikkea ihanaa, jään siis lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Ihania astioita olet löytänyt, kyllä minäkin huolisin!:)

  Minä en ole ratsastanut koskaan. Olisi kiva kokeilla. Onkohan se selälle hyväksi? Minullakaan ei ole oikein koskaan ollut vauvakuumetta, mutta ei ole lapsiakaan, eikä varmaan enää tulekaan. Ihanaa, että sinulla on tyttö. Itsekin nyt vanhempana mietin, että mitä olisin voinut lapselleni opettaa ja mitä kaikkea olisin oppinut häneltä! Nyt seuraan ystäväni lapsien kasvua, kehitystä ja asioita mitä en muutoin oppisi. Lapsilta oppii valtavasti! Minä aloitin neulomisen ja virkkaamisen vasta vanhempana, mutta se todellakin on hyvä mielenkokoamiskeino ja varmasti olisi hyvä keino keskittyä opiskeluun. Joissakin maissa ne käyttää urheilua siihen, että oppilaiden numerot paranee. Sitä on siis oppituntien välissä ohjatusti. Ja numerot on todellakin parantuneet. Olisiko ollut jokin pohjoismaa?.. tuli televisiosta ohjelma, jo kauan aikaa sitten.

  Paula (entinen bloginimi TIEN)

  VastaaPoista
 5. Mirka: Tervetuloa mukaan! Kiva jos löytyi mukavia juttuja :)

  Piuza: Kannattaa kokeilla! Mä en tiiä miten ratsastus vaikuttaa selkään... en oo koskaan tullu aatelleeksi.
  Kyl varmaan urheiluki vaikuttaa oppimiseen. Mä tykkään liikkua paljon ja ainaki itellä on parantanu keskittymiskykyä, ku välillä pääsee tuulettaan.

  VastaaPoista