torstai 12. elokuuta 2010

Etiketit mehupulloille

Kai se vihdoin on myönnettävä.
Syksy alkaa hiipiä ovesta sisään.
Tai ainakin se tuntuu syksyseltä, kun mehumaija porisee liedellä.
Osa mehuista menee suoraan pakkaseen talven varalle, mut osa jää lasipulloihin käytettäväksi.

Eilen illalla väsäilin mehupulloille etikettejä. Kaipasin jotain kauniimpaa, kun maalarinteipin pätkään kirjoitettu mustaviinimarjamehu. Koska pulloissa on milloin mitäkin mehua, en voinu liimailla etikettejä pulloihin kiinni. Tein sitte tämmöset vaihdettavat versiot.


Leikkasin pahvista (oli hieman paksumpaa pahvia) taustan ja liimasin alle käsintehtyä paperia. Tai jotain sen näköistä. Kuvat Googletin netistä hakusanalla Vintage ja fotosoppasin siihen kirjoitukset. Ainakin tästä linkistä löytyy vintage kuvia, joita saa käyttää ilmaiseksi.
Etiketit kiinnitin puuvillanarulla, mutta voihan niihin vaihtaa jonku nätin nauhan, ku semmonen löytyy.


Pulloissa on ite tehtyä punaviinimarja- ja omenamehua.
Mehukasta loppuviikkoa!
-Sari-

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! Ja näppärä keksintö tommoset vaihdettavat etiketit, mistä sää näitä keksit? :)
  Laitoin omaan blogiinikin, mutta laitan tännekin, kattelin semmosesta kun donno.fi niitä kirjainsabluunoita, oli ihan kivannäkösiä fontteja. Pitäs vaan ensin päättää mitä kokoo tarttee kun ei raaski kovin montaa tilata :P

  VastaaPoista
 2. Ihania tollaset laput! Mullakin olis punaista viinimarjaa, laitoin tosin pakkaseen (sain sitä yhdeltä tutulta ison määrän) ja ajattelin mehustaa vähän myöhemmin. Onko se kovin kirpeää, onko sulla siinä mitään muuta seassa?

  Aivan mahtavia herkkuohjeita sulla noissa edellisissäkin postauksissa! Taidan kokeilla tuota missä on omenahilloa välissä.. on meinaan aika kauheesti vanhaa omenahilloa pakastimessa, en tiiä mihin ihmeeseen sen työnnän!!!

  VastaaPoista
 3. voi kun hieno keksintö, oot kyllä nero :D tosi hienot.Meillä on käytössä se maalarinteippi juttu tai sitten ei ole mitään. Ylläri pulloja sitten availlaan :D

  VastaaPoista
 4. Sanna-Mari ja Tuula: Näin jossain kirjassa vähä vastaavia, nii sovelsin sitte oman näkööset. Oon tykästyny noihin vanhoihin etiketteihin, nii täytyi väsätä sitte itellekki.

  Täytyypä käydä katsastaas niitä kirjainsabluunoita :) Kiitti vinkistä.

  Heli: Ei oo mitään muuta punaviiminimarjan kanssa, paitsi sokeria reippaasti. Aattelin kyl et vois kokeilla sekottaa jonku muun kans... Mut ei se mun mielestä oo liian kirpeetä.. mut tykkään muutenki vähä kirpeestä.
  Joo, eiköhän siihen piirakkaan omenahilloki sovi. Mulla on vähän sama ongelma ja kohta tulee puun täydeltä uusia omenia.

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunista, arjen estetiikkaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos linkkivinkistä tonne ilmasia vintage-kuvia sivulle...

  VastaaPoista