tiistai 17. elokuuta 2010

NappiPurkki

Kirkkaat lasipurkit näyttää kivoilta, ku sisältö näkyy ja näyttää nätiltä.
Hillopurkki tai mikä lie ollutki, pääsi uuteen käyttöön nappipurkkina.
Googlettamalla löytyi tämäkin etiketti, jonka liimasin purkin kylkeen. En enää osotetta muista kuvalle, mut löytyi muistaakseni hakusanalla Vintage label ja siel luki, että saa käyttää.


Nappivarastoni on vielä kovin pieni, mutta kai sinne ajan myötä kertyy... Persoonallinen kokoelma, niinkuin etiketissäkin lukee.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Että voivat napitkin olla noin herkullisen näköisiä. Kiva idea!!

  VastaaPoista
 2. Makea :D Mullakin olis nappeja vaikka muille jakaa. Eihän niitä voi hävittää, joskus voi tarvita!

  VastaaPoista
 3. Kaunis etiketti. Minullakin on lasinen nappipurkki, johon kerään kaikki vaatteiden mukana tulleet varanapit jne. Purkki on pienen korin sisällä. Tänään laitoin rusinat lasipurkkiin, kun ikävästi pussi kaatui koko ajan pöydälle. Käytän aika hyvin hyödyksi kaikki elintarvike lasipurkit, kun tyhjenevät. Yleensä koristelen purkin kannen, koska varastoin kaikenlaista sekalaista askartelumateriaalia purkkeihin ja haluan heti nähdä mitä se sisältää.

  Paula

  VastaaPoista
 4. Joo, napit on kyllä aika herkullisen näkösiä lasipurkeissa :)
  Rilla: Ei tietenkään voi hävittää :D Mä oon aikamoinen hamsteri hamstraan kaikkee mitä ''joskus voi tarvita'' No kyllä niitä joitain juttuja sitte joskus tarviiki... :)
  Tien: Rusinapurkki on kyllä hyvä idea... taidanpa värkkäillä seuraavaksi semmosen.

  VastaaPoista
 5. Lasipurkit on ihan parhaita. Laitoin just veskiin lasipurkkiin pinnit ja ponnarit. Ja purkkina siis ihan tavis-hillopurkki.

  VastaaPoista