keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Lapin matkan tuotoksia

Lappiin on meiltä pitkä ajo matka, joten puikot kilisi sekä etu- että takapenkillä tiuhaan tahtiin.
Tässä vähän kuvia mitä tuli tehtyä.

Ronjalle jämälankasukat. Pikkukerät riitti ihmeen pitkälle.


Itelle tein nää sukat, kun lanka näytti kerällä niin hienolta. Oispa se näyttäny samalta vielä sukassakin, mut raitaa tuli, eikä voinu mitään. Tykkäsin enemmän kerällä olevasta värityksestä, mut muuten ihan jees... Lankana Dropsin Fabel. Kiva lanka.


Nää tumput Ronjalle kutoin Ronjan täti. Ihastuin käsinvärjättyyn lankaan ja sen syksyiseen väritykseen. Näytti kerällä ihan sirkuksesta karanneelta, mutta valmiina tumppuina näyttää hyvältä. Ruskalapaset.. Hukkasin eilen siivotessani vyötteen, joten en muista mitä lankaa tää oli.


Tein elämäni ensimmäiset junasukat eräälle pikku herralle Dropsin Alpaca langasta.
Helppo malli ja ohje saneltiin takapenkiltä ulkomuistista, niin ei tarvinnu ohjelappuja tihrustaa ajomatkalla. Meiltä Kolariin on siis matkaa vauvan junasukkien verran x) Päättele siitä ny oonko nopee vai hidas kutoon sukat... :)

Matkamuistoksi eräästä myymälästä mukaan lähti tämä sydän kelloineen. Ihana ääni lähtee kelloista. Niinkuin porolauma juoksisi pihan poikki :)


Arvonta jatkuu vielä pari postausta alempana...

Mukavaa keskiviikkoa!
-Sari-

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi, toi sydänkello on kyllä tosi kiva!! Onko se niin kuin tuulikello?

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo jämälankasukat, kuten myös junasukat. Miten niihin (junasukat) on muuten saatu tuo "ryppy" aina aikaiseksi?
  Voin kuvitella miten ihana ääni tuosta sydänkellosta lähtee.:)

  Mukavaa torstaita!
  Paula

  VastaaPoista
 3. Olet hyödyntänyt koko matkan :D Kauniithan sukista tuli, kerät aina vähän valhettelee :D Minulle tulee tuosta matka kutomisesta pahaolo, siksi joudun aina vaan pyörittelemään peukaloitani :D Sydän kelloineen on kaunis ♥

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia,wau! Minun on pakko katsoa autossa ollessa maisemia,muuten tulee huono olo.Esim.kirjaa tai lehteä en pysty siellä lukemaan!:(

  Kaunis sydän!<3

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Heli: Joo, kyl se varmaan tuulikellostaki menis. Kaunis ääni siitä lähtee

  Piuza: Ryppy saadaan kutomalla neljä kierrosta nurin ja neljä oikein, sitten vielä neljä nurin.

  Tuula ja Sarppa: Mulle tuli kans aiemmin huono olo autossa helposti, mut nyt on helpottanu. Koko ajan en kuitenkaa puikkoja pysty kattoon, aina pitää eteen vilkuilla ja välillä sitten metsästetään karannutta silmukkaa :)

  VastaaPoista