tiistai 9. marraskuuta 2010

Tunnelmointia

Eilen se sitten iski. Joulufiilis.
Ulukona lumi kimmelsi auringonpaisteessa ja pakkanen puraisi nenänpäätä, kun työnsi päänsä ovesta ulos. Illan hämärtyessä kaivelin entistä enemmän kynttilöitä tunnelmaa tuomaan.


Viime vuonna koristelemani lasilyhdyt pääsivät ikkunalaudalle. Niitä on sopivasti neljä, jospa niihin laittaisin adventtikynttilät?


Kirjahyllyssä muuttelin myös vähän järjestystä.Nostin tarjotintaulun kunniapaikalle hyllyn päälle. Seuranaan sillä on huovutettu hääkimppuni ja toinen oikea kukka.


Tiimarin poistokopasta löytyi tämä koriste. Pohjassa luki, että se olis kynttiläjalka, mutta en kyllä keksiny mihin ne kynttilät laitetaan. Ei ollu mitään koloa niille. Mutta menee ihan koristeena.


6 kommenttia:

 1. Täälläkin on oikein jouluinen tunnelma kun ulkona on 10 cm lunta :)

  VastaaPoista
 2. On se lumi vaan kumma aine, mitä se saa mieleen ja aikaan :D
  Lasilyhdythän on justiinsa passelit adventtikynttilöille! Mulla on se asia vielä vaiheessa, mutta ompahan tässä vielä aikaa :D
  Vai kynttilänjalka... :D :D Hieno se kyllä on!

  VastaaPoista
 3. Hannele: Joo, tänä aamuna oli tääläki lunta tupruttanu oikeen kunnolla!

  Sanna-Mari: Olis kai pitäny myyjältä kysyä, että mihis ne kynttilät oikeen kuuluu tässä... :) Josko sitte olisin tajunnu :P

  VastaaPoista
 4. Kyllä se vähäkin lumi sen Joulufiiliksen tuo :)Lasilyhdythän ovat juuri sopivat adventtikynttilöille. Joskus tuollaiset löydöt ovat parhaita, ei sen väliä mihin käyttöön ne oikeasti kuuluvat pääasia että ovat kauniita :)

  VastaaPoista
 5. Lumi tuo kyllä joulun tunnun!:)

  Lasilyhdyt ovat hienot ja niihin sopii mainiosti adventtikynttilät!

  VastaaPoista
 6. Lasilyhdyt on kauniit yksinkertaisuudessaan. Olet löytänyt niihin niin kauniin pitsin!:) Oisko niin, että tuossa "kynttilänjalassa" olisi ollu takana jonkinlaiset tuikkupidikkeet, jotka on sitten lähteneet siitä irti pois? Kaunis se on tuollaisenaankin. Rupesin heti miettimään, että mitä muuta siitä voisi saada.. Vielä en keksinyt mitään.;)

  Hyvää viikonloppua!
  Paula

  VastaaPoista