torstai 10. helmikuuta 2011

Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa

Joku aika sitten istuskelin neuvolassa ja ooteltiin vuoroa Ronjan puoltoistavee neuvolaan. Aikani kuluksi selailin lehtiä ja löysin yhdestä Kaksplussasta mielenkiintoisen virkatun Kruunun ohjeen. Painoin ohjeen mieleeni ja kotona aloin heti näpertämään Ronjalle omaa kruunua. Kruunun kovetin paverpolilla, johon tutustuin nyt ekaa kertaa.


Lehden numeroo en muista, mut oli varmaan uusimmasta päästä. Kannessa oli harmaatakkinen tyttö, jolla oli ohjeen kruunu päässä.

10 kommenttia:

 1. Ihana kruunu!
  Mitä se aine, se paverpol, oikein on? Miten toimii? Mä tällanen utelias... Loppukesästä yritin kovettaa mehiläisen siipiä ja pukua ja oli tuskasta hommaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, näyttää niin söpöltä! Olipas sinulla hyvä muisti, kun sait painettua ohjeen niin hyvin mieleesi. Ei ehkä olisi onnistunut minulta...

  VastaaPoista
 3. Mimmi: Paverpol on semmonen liimamainen aine, mikä kovettaa tekstiilit jäykiksi. Sillä saa vaikka veistoksia tehtyä. En oikein tienny miten sitä pitäis käyttää, niin pensselin kanssa sivelin sitä kruunuun. Kruunu oli lasipurkin ympärillä, joka oli päällystetty kelmulla.

  Miia: En kyl oo varma menikö ihan ohjeen mukaan, mut sovelsin sitte mitä en muistanu kunnolla... :)

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihanuus! Minkä hintaista tuo paverpol oli?

  VastaaPoista
 5. Millä ihmeellä voit muistaa ohjeen ja vielä toteuttaa sen, ihana kruunu ♥
  Paverpol, en ole ennen kuullutkaan.

  VastaaPoista
 6. Hieno! Tolleenhan vois tehdä semmosen kruunu"kiponkin", mitä Ikeakin myy...siis kun tekis pohjan kanssa.
  Ompa sulla hyvä muisti :-O

  VastaaPoista
 7. Oli aika helppo ohje.. en mä mitään vaikeempaa olis muistanu. :D Ja ku ei ollu muuta vaihtoehtoo, ku ei ollu kynää ja paperia mukana...
  Googlella löytyy sinellin sivut, siel on enemmän tietoo paverpolista

  VastaaPoista
 8. tosi hieno kruunu ja hyvä vinkki toi paverpol.
  kiitos.

  VastaaPoista
 9. Oi, tosta sais ihan vaikka hienon koristeen tai jos laittaisi pienen tuikun sisään, niin olisi varmasti pimenevässä illassa hienon näköinen.:)

  t.Paula

  VastaaPoista