tiistai 22. helmikuuta 2011

Löytöjä Venäjältä

Venäläiset käsityöputiikit on toisinaan oikeita aarreaittoja. Varsinkin erilaisia helmiä on tullut sieltä hankittua paljon, koska ne ovat huomattavasti halvempia, kuin Suomessa.

Viime viikonlopun reissulla löysin nämä punaiset helmet yhdestä suosikki putiikistani Käkisalmelta. Hintaa kahdeksalla helmellä oli 16 ruplaa, mikä euroissa tekee hurjat 4 senttiä. Vielä kun keksis mitä näistä tekee :)

Näistä ajattelin kokeilla korviksia... Ellei tule jotain muuta visiota.

Ehkä tämäkin päätyy vielä kaulakoruksi, koska näitä pitkulaisia helmiä oli enää yksi myynnissä. Oli vain niin kaunis, että täytyi ostaa.6 kommenttia:

 1. Voi mitkä ihanat löydöt, varsinkin nuo punaiset! Tuollaisiin aarreaittoihin kun pääsisi!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuuksia! Meillä ei ole yleensä paljon mahdollisuuksia shoppailuun, siis ei aika riitä. Tai sit ei malta shoppailla, kun kaikkee muuta mielenkiintosta on tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Mimmi: Meilläkään ei aina oo aikaa.. Riippuu vähä miten aikataulut menee ohjelma suhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Voi, sinne kun joskus pääsisi, ihania löytöjä! Ja upea muutos hameelle tuossa alempana, omistaisnpa itsekin tuollaiset ompelun lahjat :)

  VastaaPoista
 5. Oijoi, kun saisin sinun kautta tilauksen vetämään!:D Ihania! Onko nuo punaiset keraamisia (näyttäsivät siltä)? Niistä seuraavista tulisikin upeat korvikset. Heillä ei varmaan ole siellä nettisivuja?

  Nyt valmistautumaan vieraiden tuloon!
  Lämmintä heinäkuun jatkoa!
  t.Paula

  VastaaPoista