perjantai 4. helmikuuta 2011

KevätFiilis

Kevätfiilis iski taas jo kesken parasta talvea. Voi kun sais jo kirmailla vihreällä nurmikolla kesämekossa. Mutta fiilistellään nyt vielä vaan sisällä, keväisen vihreän värin kera, joka alkaa taas vallata sisustusta...

Meillä oli varastossa sellainen vanha makuupussi. Tai enemmän se näytti normaalilta peitolta, johon oli vain ommeltu vetoketju reunaan. Sille ei ollu käyttöö, kun meil on paremmat makuupussit, joten taittelin sen tyynyn kokoiseksi ja kursin vähän reunoja yhteen. Päälle ompelin vanhasta lakanakankaasta tyynynliinan.Eteiseen tuli kevätilme vihreillä kurki-verhoilla, jotka oon tehny opiskeluaikana. Kurki on mun lemppari lintu. En tiä miks. Se vaan on jotenki kaunis.


Vessan ikkuna sai itämaisia vivahteita norsupatsaan ja kynttiläkippojen muodossa. Ja vihreää tietenkin... :)3 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis norsu! ja kynttiläkipot! Olen kyllä niin hurahtanut kynttiläkippoihin. Tänäänkin meinasi taas uusi kynttiläkippo päätyä kotiin, mutta sain hillittyä itseni ja muistutin, että kotona niitä on moooonta!:D

  Paula

  VastaaPoista
 2. Niin se kevät valtaa mielen, ei sitä malta odotella että lumet edes sulaisivat :) Kauniit Kurki verhot olet tehnyt ja Kurkihan on upea lintu. Meillä on vessassa ikkuna mutta ei minkäänlaista tasoa johon voisi vaikka kynttilän laittaa, tykkään kun se ikkuna on.

  VastaaPoista
 3. Piuza: Niin se kyllä on vaikeeta hillitä, kun näkee jotain kaunista. Tuttu tunne :)

  Tuula: Joo, ikkuna vessassa on kyl kiva juttu, pelkästään jo valon takia :)

  VastaaPoista