sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Kirpparikierros

Eilen tuli käytyä kirpparilla.


Mukaan lähti tuollainen kori, joka toistaiseksi päätyi hedelmäkoriksi. Tulevaan (koska lie toteutuvaan) unelmakeittiööni se sopii :)


Löysin myös ison palan jouluista kangasta. Yleensä en sinisestä niin kauheesti tykkää, mutta tämä näytti ihan kivalta. Ehkä meillä joskus on sinistä... Ja kun hintakin oli hurjat 20 centtiä. Katsotaan mitä siitä saa aikaiseksi...

Löysin myös ihanat verhot Ronjan huoneeseen. Hassua. Vielä muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakkaan ostavani mitään tämän tapaista... Eikä varsinkaan vaaleanpunaista. Mutta nyt ihastuin näihin verhoihin heti!
Paljon on muitakin juttuja missä olen huomannut tyylin muuttuneen. Varsinkin sen jälkeen kun alettiin seurustelemaan ja mentiin naimisiin... Se entinen poikatyttö, joka inhosi hameita ja vaaleita värejä katosi jonnekkin... Mutta vaaleanpunaista pitsisängynpeittoa ja ruusuhörhellyslakanoita meille ei tule! Piste.

Takasin kirpparille...


Muista blogeista intautuneena ostin jo aiemmalla kirpparikierroksella tuollaisen kakkuvuoan.
Tänään laitoin sinne vettä ja kelluvia kynttilöitä. Pohjalle ajattelin hommata pyöreitä, sileitä koristekiviä. Näytti kauniilta.

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Ensimmäistä kertaa näen kakkuvuokaa noin käytettävän ja mun mielestä hauska idea!

  Itse löysin kirppariltä tänään parit Vanttu kirjat kummilapselleni, pieni musta iltalaukku ja joku oli ommellut ihania pehmosydämiä ja niitäkin tarttui pari mukaan. Näinä aikoina on jotenkin mukava tukea itsetehtyjä juttuja :)

  Huomasin että mun tyyliin ovat vaikuttaneet muotiblogit. Ei itse se tyyli vaan rohkeus käyttä erilaista (tai ei niin erilaista, mutta itselle ei perinteisiä asusteita, esim rusettia pannassa tms pientä). Nyt alan etsimään sisustusblogeja, jos vaikka niistä löytyisi ratkaisu ikuiseen sisustuspulmaan (eli milloin tavaraa ei ole liikaa ja sen määrä ei ehdista).

  VastaaPoista
 2. Mä jossain blogissa näin tavallsia kynttilöitä kakkuvuoassa, mut tuohon ei oikein sopinu... ja kun laatikosta sattui löytyyn kelluvia :) kivasti heijasti liekki vuuan pinnasta.

  Kyllähän ympäristö vaikuttaa tyyliin juu... toisaalta, olishan se vähän tylsää, jos aina olis kaikki samallatavalla. Vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista