maanantai 16. marraskuuta 2009

Lumihiutaleita

Ensi vuoden helmikuussa tulee kaksi vuotta meidän talvihäistä.
Yhtenä koristeena häissä oli ikkunoihin tuputetut lumihiutaleet ja oikeastaan siitä asti lumihiutaleet ovat koristaneet meidän ikkunoita aina talvisin.


Eikä ole poikkeus tämäkään talvi.
Tänään hiutaleet ilmestyivät eteisen ikkunaan ja peilin kulmaan.
Maalina käytän sormiväriä johon on sekoitettu hieman astianpesuainetta. Saa helposti pestyä pois kun kyllästyy. Kesällä vois maalailla jotain muuta, jos ei jaksa verhoja laittaa.

Pajupaneeliverhon lisäksi ei tarvitse muuta.
Kokeilin joskus onnistuuko pajupaneeliverhon tekeminen ilman kangaspuita. No onnistuihan se, mutta aika kovatöinen oli... Ei ihan heti tuu aloitettua toista samanlaista!

Mulla oli joskus vuosia sitten kauhee vimma maalata kaikki tosi voimakkailla väreillä. Niinkuin tuo oranssi lipasto. Nyt pahimman värivimman tyynnyttyä ollaan etsimässä sen tilalle toisenlaista lipastoa. Paremmin eteiseen sopivaa ja ei niin rimpulaa. Alakaahan tuo jo olemaan huonokuntoinenkin.

Tuon saviruukun maalasin joskus aikoja sitten lukion kuvistunneilla.
Aiheena tais olla joku kulttuuri juttu... En oo sitten raaskinu luopua ruukusta.
Se on jo kauan ollu meillä avaintensäilytysruukkuna. Onpahan avaimet pysyny melkein aina tallessa, kun tulee automaattisesti viskattua ne ruukkuun.
Nuota punaisia huovutettuja kyniä saa täältä. Siellä on myös paljon muita ihania huopajuttuja. Olin siellä työharjoittelussa kouluaikana.


Tunnelmallista maanatai-iltaa!

-Sari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti