perjantai 26. maaliskuuta 2010

Ennen ja jäläkeen: Kuvapläjäys makuuhuoneesta ja alkovista

Makuuhuoneen ja alkovin remppa on nyt sitten valamis. Seinät maalattu, lattiassa laminaatti ruman muovimaton sijaan, kaapin ovet maalattiin ja kahvat vaihdettiin...
Nyt alakaa sitten sisusuksen parantelu sitä mukaa, kun tekee löytöjä.
Olis tarkoitus ainakin jonkinmoinen lipasto hommata makuuhuoneeseen sekä uus kattolamppu ja yövalot. Tykkään kyllä nuosta yölampuista, mutta ne ei oikein sovi haluttuun kokonaisuuteen. Haluan makuuhuoneeseen unitunnelman. Sellaisen, johon on kiva kömpiä nukkumaan.


Ennen ja jäläkeen

Mun mies teki pienet seinään kiinnitettävät yöpöydänlaatikot.

Verhoille täytyy vielä etsiä sopivan sävyistä kangasta kaveriksi. Nämä yksistään näyttävät vähän turhan pieniltä...

Alkovista, jonne meidän Ronja nyt muutti nukkumaan.
Satumaalauksen maalasin satuleikkeihin ja satuiluhetkiin :) Tästä ei siis ole tulossa perus prinsessa huonetta... ehkäpä enemmän keijukaisprinsessalle... :)
Maalaus jatkuu pöydän alle ja pöydän saa pois halutessaan. Pöydän alle piiloutuu loistavasti leluja ja sukkalaatikoita yms...


Pöydänalusverho on löytö Venäjältä. Sieltä saa aivan mielettömän ihania lakanakankaita. Myyjä vähän pyöritteli silimiään, kun halusin ostaa heti monta metriä. Ja kun hintaakin kankaalle tuli hurjat 3 euroa metri...

Lyhty tuo tunnelmaa illanhämärään. Miehen idea oli laittaa lyhty roikkumaan oikeasta puunoksasta ja sisään lamppu. Puunoksan maalasin maalauksen puuhun sopivaksi.


Näyttää hieman autiolta vielä, kun huonekaluja ja matto on hankintalistalla vasta. Niin ja verho myös... pikku ikkuna alakaa tuosta tuolin vierestä.
Ronja ei pistänyt muuttoa pahakseen. Aamuisin alkovista kuuluu iloinen mölötys ja huhuilu :)

Katossa paistaa aurinkoplafondi.

Ystäviltä vauvalahjaksi saatu Kurre laulelee unilaulut iltaisin pikku nukkujalle.

Makuuhuone ja alkovi tulee vielä muuttumaan paljon, kunhan saadaan sisutettua loppuun. Tässä välivaiheessa ollaan kuitenkin tyytyväisiä tuloksiin ja siitä on hyvä jatkaa kohti unelmakotia :)

Mukavaa viikonloppua!
-Sari-

Ps: Blogin ulkonäkö muuttui TAAS... Mieli vaihtuu ja edelliseen en ollu tyytyväinen... Ei vaan ollu aiemmin aikaa muokkailla parempaa... Jospa tällä mentäis nyt hetken aikaa taas :)

3 kommenttia:

 1. Siis ihan mahtava toi alkovi! Kyllä siellä kelpaa. Voisin määkin tulla :D
  Kyllä maalauksella saa ihmeitä aikaan, tosi ryhdikäs toi makkari nyt!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihana idea tuo satumainen nurkkaus alkovissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mun mieski sano, että on ihan kateellinen Ronjalle, ku sillä on maisemahuone x) Vaikka aluksi jännitti hirveesti ruveta maalaan ja aattelin ettei siitä tuu mitään.

  VastaaPoista