perjantai 18. joulukuuta 2009

Hetki hetkeltä...

...lähenee joulu.
Postipoika tuo joulukortteja laatikkoon tämän tästä.
Jotteivat kortit hukkuisi lehtipinon alle, on ne riipustettu narulle portaikkoon.
Siitä ne toivottelevat hyvää joulua ohikulkijoille.


Eilen aloitin joulusiivouksen (Ikävin osuus jouluvalmisteluissa) ja samalla portaikko sai vähän lisää joulutunnelmaa. Iso lyhty muutti tasanteelle vanhan kirnun kaveriksi ja punaiset pajunoksat koristavat kirnua. Valonauha kieppuu kaiteella ja tuo valoa pimeään portaikkoon. Jospa siihen vielä havuköynös löytyisi...Joululahjat on vihdoin kaikki hankittu ja tänään paketoitiin ne Ronjan kanssa.
Joulun kunniaksi päätettiin myös hieman uudistaa keittiön lautasia. Sekalainen sarja sitä sun tätä sai nyt riittää. Onhan meitä joulupäivänä kuitenkin seitsemän syömässä, kun molempien vanhemmat ja miehen sisko tulee tänne. Jouluaatto ollaan ihan vaan omalla porukalla. No, se oli kuitenkin riittävän hyvä tekosyy hankkia ihanat lautaset. Vanhoja lähteekin sitten kirpparille.


Keittiö sai vihdoin myös kellonsa. Kaikki etsivät kelloa aina oviaukon yläpuolelta, jopa minä välillä, vaikka siellä ei koskaan kelloa ole ollut. No, nyt siellä on kello.


Ronjalle joululahjaksi löytyi pehmoisen punainen sydänhuopa.

Jouluntuoksuisin terveisin Sari

5 kommenttia:

 1. onpas ihanat lautaset!!!!todella suloiset:)
  ihanaa sunnutaita<3

  VastaaPoista
 2. Oi, onpas tutun näköinen joulukortti! pikku vesseli päässyt blogiin. :) meillä on kans samalla tyylillä joulukortit roikkumassa seinällä, kiitos ihanasta kortista Sari. :) Tässä aamuyöstä heräsin stressaamaan kun aatonaattona illasta lähdetään pohjanmaata kohti autolla ja sääennuste ei lupaa kovin mukavaa keliä... voi että kunpa voisi olla joulun kans vaan kotona... ehkä ens jouluna?

  VastaaPoista
 3. Heiii... Siinähän se, söpöimmästä päästä joulukortteja! Tervetuloa pohojammaalle ja ajelkaahan varovasti!

  VastaaPoista